Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дуб Володимир Васильович - Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє...
Дуб Володимир Васильович - Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє...
Автореферат/Дисертація
Автор: Дуб Володимир Васильович
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє... : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Дуб Володимир Васильович
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє... : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 128339
Главный филиал
Дуб, Володимир Васильович.
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприємствах харчування : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12 / Володимир Васильович Дуб; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : ХДАТОХ, 2002.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 128339
Главный филиал
Дуб, Володимир Васильович.
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприємствах харчування : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12 / Володимир Васильович Дуб; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : ХДАТОХ, 2002.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.