Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Дуб Володимир Васильович - Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє...

Дуб Володимир Васильович - Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє...

Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Дуб Володимир Васильович
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприє... : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 128339
Главный филиал

Дуб, Володимир Васильович.
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізайції на підприємствах харчування : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12 / Володимир Васильович Дуб; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : ХДАТОХ, 2002.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025