Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Оболкіна, Віра Іллівна - Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...
Оболкіна, Віра Іллівна - Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Оболкіна, Віра Іллівна
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, Віра Іллівна
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 182164
Главный филиал
Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Віра Іллівна Оболкіна; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 182164
Главный филиал
Оболкіна, Віра Іллівна.
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Віра Іллівна Оболкіна; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.