Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Іванченко, Олександр Валерійович - Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
Іванченко, Олександр Валерійович - Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
Автореферат/Дисертація
Автор: Іванченко, Олександр Валерійович
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Іванченко, Олександр Валерійович
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 178845
Главный филиал
Іванченко, Олександр Валерійович.
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Валерійович Іванченко; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 178845
Главный филиал
Іванченко, Олександр Валерійович.
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Валерійович Іванченко; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.