Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Миколенко, Світлана Юріївна - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води
Миколенко, Світлана Юріївна - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води
Автореферат/Дисертація
Автор: Миколенко, Світлана Юріївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Миколенко, Світлана Юріївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 189199
Главный филиал
Миколенко, Світлана Юріївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Світлана Юріївна Миколенко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2012.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 189199
Главный филиал
Миколенко, Світлана Юріївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно активованої води : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Світлана Юріївна Миколенко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2012.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.