Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Шевченко, Андрій Олександрович - Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції

Шевченко, Андрій Олександрович - Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції

Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Шевченко, Андрій Олександрович
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 189141
Главный филиал

Шевченко, Андрій Олександрович.
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Андрій Олександрович Шевченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025