Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Зотова, Ірина Олександрівна - Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення...
Зотова, Ірина Олександрівна - Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення...
Автореферат/Дисертація
Автор: Зотова, Ірина Олександрівна
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Зотова, Ірина Олександрівна
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 185088
Главный филиал
Зотова, Ірина Олександрівна.
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Ірина Олександрівна Зотова, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2013.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 185088
Главный филиал
Зотова, Ірина Олександрівна.
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Ірина Олександрівна Зотова, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2013.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.