Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Колеснікова Марина Борисівна - Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
Колеснікова Марина Борисівна - Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
Автореферат/Дисертація
Автор: Колеснікова Марина Борисівна
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Колеснікова Марина Борисівна
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 128772
Главный филиал
Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16 / Марина Борисівна Колеснікова; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : ХДАТОХ, 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 128772
Главный филиал
Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16 / Марина Борисівна Колеснікова; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : ХДАТОХ, 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.