Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сердюкова, Олена Яківна - Автоматика та автоматизація виробничих процесів у харчовій промисловості
Сердюкова, Олена Яківна - Автоматика та автоматизація виробничих процесів у харчовій промисловості
Книга
Автор: Сердюкова, Олена Яківна
Автоматика та автоматизація виробничих процесів у харчовій промисловості : навч.-метод. посіб. для орг. самостійної роботи з курсу для студ., які навч. за освітньо-кваліфікац. рівнями "спеціаліст" та "магістр" за спец. - "Професійна освіта" (профіль підготов. "Харчові технології")
Видавництво: ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Сердюкова, Олена Яківна
Автоматика та автоматизація виробничих процесів у харчовій промисловості : навч.-метод. посіб. для орг. самостійної роботи з курсу для студ., які навч. за освітньо-кваліфікац. рівнями "спеціаліст" та "магістр" за спец. - "Професійна освіта" (профіль підготов. "Харчові технології")
Видавництво: ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 61117
728909 Главный филиал
Сердюкова, Олена Яківна.
Автоматика та автоматизація виробничих процесів у харчовій промисловості : навч.-метод. посіб. для орг. самостійної роботи з курсу для студ., які навч. за освітньо-кваліфікац. рівнями "спеціаліст" та "магістр" за спец. - "Професійна освіта" (профіль підготов. "Харчові технології") / Олена Яківна Сердюкова, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка".– Луганськ : ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2012.– 90 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 88 . – На укр. яз. : 6.00.
ББК Л80-5-05я73
-- 1. Харчове виробництво – Автоматизація.
XIII> 61117
728909 Главный филиал
Сердюкова, Олена Яківна.
Автоматика та автоматизація виробничих процесів у харчовій промисловості : навч.-метод. посіб. для орг. самостійної роботи з курсу для студ., які навч. за освітньо-кваліфікац. рівнями "спеціаліст" та "магістр" за спец. - "Професійна освіта" (профіль підготов. "Харчові технології") / Олена Яківна Сердюкова, Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка".– Луганськ : ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2012.– 90 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 88 . – На укр. яз. : 6.00.
ББК Л80-5-05я73
-- 1. Харчове виробництво – Автоматизація.