Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : .

.

.
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Теоретичні основи технології харчових виробництв. Ч. 1: .
2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Многотомник


Теоретичні основи технології харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.
(UA) Книга
B 43433
Главный филиал

Ч. 1 : . / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Галина Євгенівна Поліщук.– 2002.– 28 с.
100 пр. – На укр. яз. : 1.40.

ББК Л80я73

-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Теоретичні основи технології харчових виробництв
Нет экз.
Багатотомне видання

Теоретичні основи технології харчових виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання,...
НУХТ, б.г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025