Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Прядко, Ольга Анатоліївна - Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер
Прядко, Ольга Анатоліївна - Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер
Автореферат/Дисертація
Автор: Прядко, Ольга Анатоліївна
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Прядко, Ольга Анатоліївна
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 186678
Главный филиал
Прядко, Ольга Анатоліївна.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольга Анатоліївна Прядко, Луцький нац. техн. ун-т.– Луцьк : [б.в.], 2010.– 21 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 186678
Главный филиал
Прядко, Ольга Анатоліївна.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольга Анатоліївна Прядко, Луцький нац. техн. ун-т.– Луцьк : [б.в.], 2010.– 21 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.