Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Змієвський, Юрій Григорович - Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
Змієвський, Юрій Григорович - Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
Автореферат/Дисертація
Автор: Змієвський, Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Змієвський, Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 186671
Главный филиал
Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Григорович Змієвський, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 186671
Главный филиал
Змієвський, Юрій Григорович.
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Григорович Змієвський, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.