Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шильман, Лев Залманович - Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Шильман, Лев Залманович - Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Книга
Автор: Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : навч. посіб.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : навч. посіб.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 62250
736323 Главный филиал
Шильман, Лев Залманович.
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : навч. посіб. / Лев Залманович Шильман, Світлана Миколаївна Руденко, Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011.– 50 с.
100 пр. – На укр. яз. : 3.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Підприємства громадського харчування – Обслуговування – Організація. 2. Підприємства громадського харчування – Виробництво – Організація.
XIII> 62250
736323 Главный филиал
Шильман, Лев Залманович.
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : навч. посіб. / Лев Залманович Шильман, Світлана Миколаївна Руденко, Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011.– 50 с.
100 пр. – На укр. яз. : 3.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Підприємства громадського харчування – Обслуговування – Організація. 2. Підприємства громадського харчування – Виробництво – Організація.