Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Шильман, Лев Залманович - Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування

Шильман, Лев Залманович - Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування

Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : навч. посіб.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 62250
736323 Главный филиал

Шильман, Лев Залманович.
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування : навч. посіб. / Лев Залманович Шильман, Світлана Миколаївна Руденко, Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011.– 50 с.
100 пр. – На укр. яз. : 3.00.

ББК Л99я73-1

-- 1. Підприємства громадського харчування – Обслуговування – Організація. 2. Підприємства громадського харчування – Виробництво – Організація.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025