Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Марценюк, Олександр Степанович - Процеси і апарати харчових виробництв

Марценюк, Олександр Степанович - Процеси і апарати харчових виробництв

Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Марценюк, Олександр Степанович
Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I-II рівнів акредитації ВНЗів
Видавництво: НУХТ, 2011 г.
ISBN 978-966-612-114-4

(UA) Книга
XIII> 62310
736470 Главный филиал

Марценюк, Олександр Степанович.
Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I-II рівнів акредитації ВНЗів / Олександр Степанович Марценюк, Людмила Миколаївна Мельник, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : НУХТ, 2011.– 406,[1] с.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 403 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-612-114-4 : 35.00.

ББК Л9я73-1

-- 1. Харчове виробництво – Обладнання – Підручники, посібники. 2. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025