Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Марценюк, Олександр Степанович - Процеси і апарати харчових виробництв
Марценюк, Олександр Степанович - Процеси і апарати харчових виробництв
Книга
Автор: Марценюк, Олександр Степанович
Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I-II рівнів акредитації ВНЗів
Видавництво: НУХТ, 2011 г.
ISBN 978-966-612-114-4
Автор: Марценюк, Олександр Степанович
Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I-II рівнів акредитації ВНЗів
Видавництво: НУХТ, 2011 г.
ISBN 978-966-612-114-4
(UA) Книга
XIII> 62310
736470 Главный филиал
Марценюк, Олександр Степанович.
Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I-II рівнів акредитації ВНЗів / Олександр Степанович Марценюк, Людмила Миколаївна Мельник, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : НУХТ, 2011.– 406,[1] с.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 403 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-612-114-4 : 35.00.
ББК Л9я73-1
-- 1. Харчове виробництво – Обладнання – Підручники, посібники. 2. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Підручники, посібники.
XIII> 62310
736470 Главный филиал
Марценюк, Олександр Степанович.
Процеси і апарати харчових виробництв : підруч. для студ. I-II рівнів акредитації ВНЗів / Олександр Степанович Марценюк, Людмила Миколаївна Мельник, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : НУХТ, 2011.– 406,[1] с.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 403 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-612-114-4 : 35.00.
ББК Л9я73-1
-- 1. Харчове виробництво – Обладнання – Підручники, посібники. 2. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Підручники, посібники.