Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія зберігання, консервування та переробки молока
Технологія зберігання, консервування та переробки молока
Книга
Автор:
Технологія зберігання, консервування та переробки молока : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання Розділ "Технологія молочних консервів"
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія зберігання, консервування та переробки молока : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання Розділ "Технологія молочних консервів"
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43447
Главный филиал
Технологія зберігання, консервування та переробки молока : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання Розділ "Технологія молочних консервів" / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Тетяна Анатоліївна Скорченко, Олена Вікторівна Грек.– К. : НУХТ, 2002.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л95я73
-- 1. Молоко – Переробка.
B 43447
Главный филиал
Технологія зберігання, консервування та переробки молока : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання Розділ "Технологія молочних консервів" / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Тетяна Анатоліївна Скорченко, Олена Вікторівна Грек.– К. : НУХТ, 2002.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л95я73
-- 1. Молоко – Переробка.