Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Проектування підприємств галузі з основами САПР
Проектування підприємств галузі з основами САПР
Книга
Автор:
Проектування підприємств галузі з основами САПР : Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної форми навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Проектування підприємств галузі з основами САПР : Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної форми навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43449
Главный филиал
Проектування підприємств галузі з основами САПР : Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної форми навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Євгенія Григорівна Бондаренко, Віктор Федорович Доценко, Ганна Іванівна Скорикова.– К. : НУХТ, 2002.– 16 с.
100 пр. – На укр. яз. : 0.80.
ББК Л83я73
-- 1. Хліб та хлібобулочне виробництво – Автоматизація.
B 43449
Главный филиал
Проектування підприємств галузі з основами САПР : Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної форми навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Євгенія Григорівна Бондаренко, Віктор Федорович Доценко, Ганна Іванівна Скорикова.– К. : НУХТ, 2002.– 16 с.
100 пр. – На укр. яз. : 0.80.
ББК Л83я73
-- 1. Хліб та хлібобулочне виробництво – Автоматизація.