Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Новые источники пищевого белка и их применение

Новые источники пищевого белка и их применение

Новые источники пищевого белка и их применение
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Новые источники пищевого белка и их применение : тезисы докл. Всесоюз. совещания (Тбилиси, ноябрь 1980 г.)
Видавництво: Издательство Тбилисского университета, 1980 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 62760
737059 Главный филиал

Новые источники пищевого белка и их применение : тезисы докл. Всесоюз. совещания (Тбилиси, ноябрь 1980 г.) / Науч. совет АН СССР по проблеме "Научные основы получения искусственной пищи",, Тбилис. гос. ун-т; ред. Н. Н. Шарашенидзе.– Тбилиси : Издательство Тбилисского университета, 1980.– 103 с.
500 экз. – На рус. яз. : 1.00.

ББК Л80-101я431

-- 1. Білки (Хімія) – Застосування.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025