Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Туз, Наталія Федорівна - Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Туз, Наталія Федорівна - Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Автореферат/Дисертація
Автор: Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 193702
Главный филиал
Туз, Наталія Федорівна.
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Федорівна Туз, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 193702
Главный филиал
Туз, Наталія Федорівна.
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Федорівна Туз, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.