Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кравчук, Василь Васильович - Критерії оцінки якості м'яса
Кравчук, Василь Васильович - Критерії оцінки якості м'яса
Автореферат/Дисертація
Автор: Кравчук, Василь Васильович
Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис. … канд. вет. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Кравчук, Василь Васильович
Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис. … канд. вет. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 188887
Главный филиал
Кравчук, Василь Васильович.
Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис. … канд. вет. наук : 16.00.09 / Василь Васильович Кравчук, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Ветеринарні науки – Ветеринарно-санітарна експертиза.
A 188887
Главный филиал
Кравчук, Василь Васильович.
Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис. … канд. вет. наук : 16.00.09 / Василь Васильович Кравчук, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Ветеринарні науки – Ветеринарно-санітарна експертиза.