Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Никифоров, Радіон Петрович - Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
Никифоров, Радіон Петрович - Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 181100
Главный филиал
Никифоров, Радіон Петрович.
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Радіон Петрович Никифоров; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 181100
Главный филиал
Никифоров, Радіон Петрович.
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Радіон Петрович Никифоров; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.