Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ястреба, Юлія Анатоліївна - Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використ...
Ястреба, Юлія Анатоліївна - Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 190244
Главный филиал
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Юлія Анатоліївна Ястреба, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2012.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 190244
Главный филиал
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Юлія Анатоліївна Ястреба, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2012.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.