Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Горєлков, Дмитро Вікторович - Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Горєлков, Дмитро Вікторович - Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Автореферат/Дисертація
Автор: Горєлков, Дмитро Вікторович
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Горєлков, Дмитро Вікторович
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 180880
Главный филиал
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дмитро Вікторович Горєлков; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 180880
Главный филиал
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дмитро Вікторович Горєлков; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.