Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України

Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України

Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України : монографія
Видавництво: ННЦ ІАЕ, 2012 г.
ISBN 978-966-669-398-6

(UA) Книга
III> 90887
739270 Главный филиал

Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України : монографія / Михайло Васильович Гладій, А. О. Бабич, А. А. Бабич-Побережна, В. І. Власов, В. С. Дієсперов; За ред. Михайло Васильович Гладій.– К. : ННЦ ІАЕ, 2012.– 348 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 334-344 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-669-398-6 : 23.00.

ББК У9(4УКР)532.10-52

-- 1. М'ясопереробні підприємства – Україна – Виробництво.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025