Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Стадник, Ігор Ярославович - Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста
Стадник, Ігор Ярославович - Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста
Автореферат/Дисертація
Автор: Стадник, Ігор Ярославович
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Стадник, Ігор Ярославович
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 190302
Главный филиал
Стадник, Ігор Ярославович.
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.12.18 / Ігор Ярославович Стадник, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 190302
Главный филиал
Стадник, Ігор Ярославович.
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.12.18 / Ігор Ярославович Стадник, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.