Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Красногрудов, Олександр Васильович - Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску
Красногрудов, Олександр Васильович - Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску
Автореферат/Дисертація
Автор: Красногрудов, Олександр Васильович
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Красногрудов, Олександр Васильович
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 190186
Главный филиал
Красногрудов, Олександр Васильович.
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Васильович Красногрудов, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2009.– 18 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 190186
Главный филиал
Красногрудов, Олександр Васильович.
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Васильович Красногрудов, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2009.– 18 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.