Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Соколов, Сергій Анатолійович - Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях

Соколов, Сергій Анатолійович - Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях

Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Соколов, Сергій Анатолійович
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-296-6

(UA) Книга
XIII> 62715
740637 Главный филиал

Соколов, Сергій Анатолійович.
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія / Сергій Анатолійович Соколов, Валерій Олександрович Сукманов, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 375 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 336-375 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-296-6 : 20.00.

ББК Л812.3

-- 1. Продукти, харчові – Обробка високим тиском.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025