Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пенкіна, Наталія Михайлівна - Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання
Пенкіна, Наталія Михайлівна - Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання
Автореферат/Дисертація
Автор: Пенкіна, Наталія Михайлівна
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Пенкіна, Наталія Михайлівна
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 186195
Главный филиал
Пенкіна, Наталія Михайлівна.
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Наталія Михайлівна Пенкіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.
A 186195
Главный филиал
Пенкіна, Наталія Михайлівна.
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Наталія Михайлівна Пенкіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.