Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Зубков, В. Е. - Процессы и аппараты пищевых производств

Зубков, В. Е. - Процессы и аппараты пищевых производств

Процессы и аппараты пищевых производств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Зубков, В. Е.
Процессы и аппараты пищевых производств : (учеб. пособие по спец. "Пищевая технология и инженерия)
Видавництво: Элтон-2, 2012 г.
ISBN 978-617-563-111-9

(UA) Книга
XIII> 62872
741803 Главный филиал

Зубков, В. Е.
Процессы и аппараты пищевых производств : (учеб. пособие по спец. "Пищевая технология и инженерия) / В. Е. Зубков, Луган. нац. ун-т им. Тараса Шевченко.– Луганск : Элтон-2, 2012.– 287 с.
300 экз.– Библиогр.: с. 287 . – На рус. яз.
ISBN 978-617-563-111-9 : 18.00.

ББК Л80я73-1

-- 1. Харчове виробництво – Обладнання – Підручники, посібники. 2. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025