Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Пасальський, Богдан Кирилович - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів

Пасальський, Богдан Кирилович - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів

Експрес-методи визначення якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів : навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6

(UA) Книга
XIII> 63008
742053 Главный филиал

Пасальський, Богдан Кирилович.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів : навч. посіб. / Богдан Кирилович Пасальський, Надія Юріївна Чикун, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Н. В. Притульська.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013.– 118 с.– (Товарознавство)
300 пр.– Бібліогр.: с. 117-118 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-602-6 : 7.00.

ББК Л80-9я73-1

-- 1. Продукти, харчові – Якість – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Аналіз – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025