Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пасальський, Богдан Кирилович - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів
Пасальський, Богдан Кирилович - Експрес-методи визначення якості харчових продуктів
Книга
Автор: Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів : навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6
Автор: Пасальський, Богдан Кирилович
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів : навч. посіб.
Серія: Товарознавство
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-602-6
(UA) Книга
XIII> 63008
742053 Главный филиал
Пасальський, Богдан Кирилович.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів : навч. посіб. / Богдан Кирилович Пасальський, Надія Юріївна Чикун, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Н. В. Притульська.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013.– 118 с.– (Товарознавство)
300 пр.– Бібліогр.: с. 117-118 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-602-6 : 7.00.
ББК Л80-9я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Аналіз – Підручники, посібники.
XIII> 63008
742053 Главный филиал
Пасальський, Богдан Кирилович.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів : навч. посіб. / Богдан Кирилович Пасальський, Надія Юріївна Чикун, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Н. В. Притульська.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013.– 118 с.– (Товарознавство)
300 пр.– Бібліогр.: с. 117-118 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-602-6 : 7.00.
ББК Л80-9я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Аналіз – Підручники, посібники.