Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Заремба, Павло Олександрович - Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України
Заремба, Павло Олександрович - Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України
Автореферат/Дисертація
Автор: Заремба, Павло Олександрович
Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України : автореф. дис. … д-ра екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Заремба, Павло Олександрович
Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України : автореф. дис. … д-ра екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 191033
Главный филиал
Заремба, Павло Олександрович.
Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України : автореф. дис. … д-ра екон. наук : 08.00.03 / Павло Олександрович Заремба, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2008.– 36 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління національним господарством.
A 191033
Главный филиал
Заремба, Павло Олександрович.
Стратегія стабілізації та розвитку м'ясопереробної промисловості України : автореф. дис. … д-ра екон. наук : 08.00.03 / Павло Олександрович Заремба, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2008.– 36 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління національним господарством.