Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Соколов, Сергій Анатолійович - Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв
Соколов, Сергій Анатолійович - Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв
Автореферат/Дисертація
Автор: Соколов, Сергій Анатолійович
Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Соколов, Сергій Анатолійович
Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 182508
Главный филиал
Соколов, Сергій Анатолійович.
Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Сергій Анатолійович Соколов; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2013.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 182508
Главный филиал
Соколов, Сергій Анатолійович.
Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Сергій Анатолійович Соколов; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2013.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.