Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи дослідження харчових продуктів та сировини
Методи дослідження харчових продуктів та сировини
(UA) Книга
B 51126
730481 Главный филиал
Методи дослідження харчових продуктів та сировини : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. Я. П. Скоробогатий, В. О. Василечко, А. В. Гузій.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2013.– 41 с.
150 пр.– Бібліогр.: с. 41 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л80-9я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз – Методичні посібники.
B 51126
730481 Главный филиал
Методи дослідження харчових продуктів та сировини : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. Я. П. Скоробогатий, В. О. Василечко, А. В. Гузій.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2013.– 41 с.
150 пр.– Бібліогр.: с. 41 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л80-9я73-5
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз – Методичні посібники.