Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ляшенко Богдан Віталійович - Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
Ляшенко Богдан Віталійович - Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Ляшенко Богдан Віталійович
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Ляшенко Богдан Віталійович
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 129478
Главный филиал
Ляшенко, Богдан Віталійович.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12 / Богдан Віталійович Ляшенко; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : ХДАТОХ, 2002.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 129478
Главный филиал
Ляшенко, Богдан Віталійович.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12 / Богдан Віталійович Ляшенко; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : ХДАТОХ, 2002.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.