Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Губеня, Олексій Олександрович - Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
Губеня, Олексій Олександрович - Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
Автореферат/Дисертація
Автор: Губеня, Олексій Олександрович
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Губеня, Олексій Олександрович
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 191951
Главный филиал
Губеня, Олексій Олександрович.
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олексій Олександрович Губеня, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 19 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 191951
Главный филиал
Губеня, Олексій Олександрович.
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олексій Олександрович Губеня, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 19 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.