Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мікробіологія продуктів переробки жирів
Мікробіологія продуктів переробки жирів
(UA) Книга
B 43529
Главный филиал
Мікробіологія продуктів переробки жирів : Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контрол. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олександр Олександрович Воронцов, Наталія Миколаївна Грегірчак; Відп. за вип. Т. П. Пирог.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
50 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л782я73
-- 1. Жири та олії – Методичні вказівки.
B 43529
Главный филиал
Мікробіологія продуктів переробки жирів : Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контрол. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олександр Олександрович Воронцов, Наталія Миколаївна Грегірчак; Відп. за вип. Т. П. Пирог.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
50 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л782я73
-- 1. Жири та олії – Методичні вказівки.