Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мікробіологія продуктів переробки жирів

Мікробіологія продуктів переробки жирів

Мікробіологія продуктів переробки жирів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Мікробіологія продуктів переробки жирів : Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контрол. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 43529
Главный филиал

Мікробіологія продуктів переробки жирів : Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контрол. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олександр Олександрович Воронцов, Наталія Миколаївна Грегірчак; Відп. за вип. Т. П. Пирог.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
50 пр. – На укр. яз. : 0.60.

ББК Л782я73

-- 1. Жири та олії – Методичні вказівки.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025