Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сподар, Катерина Вікторівна - Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей проду...
Сподар, Катерина Вікторівна - Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей проду...
Автореферат/Дисертація
Автор: Сподар, Катерина Вікторівна
Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей проду... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Сподар, Катерина Вікторівна
Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей проду... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 191380
Главный филиал
Сподар, Катерина Вікторівна.
Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Катерина Вікторівна Сподар, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2013.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 191380
Главный филиал
Сподар, Катерина Вікторівна.
Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Катерина Вікторівна Сподар, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2013.– 20 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.