Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мардар, Марина Ромиківна - Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
Мардар, Марина Ромиківна - Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
Автореферат/Дисертація
Автор: Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 191394
Главный филиал
Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.15 / Марина Ромиківна Мардар, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2013.– 38 c.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 191394
Главный филиал
Мардар, Марина Ромиківна.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.15 / Марина Ромиківна Мардар, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2013.– 38 c.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.