Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...
Видавництво: ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 51184
730522 Главный филиал

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарства" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. Навч.-наук. ін-т економіки та права; Уклад. Ольга Миколаївна Радченко.– Черкаси : ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013.– 40 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 34-36 . – На укр. яз. : 2.00.

ББК У542.414я73-5

-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025