Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія кулінарної обробки харчових продуктів

Технологія кулінарної обробки харчових продуктів

Технологія кулінарної обробки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і крелення" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 63140
750531 Главный филиал

Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і крелення" ден. та заоч. форм навч. / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012.– 180 с. : іл.
50 пр.– Бібліогр.: с. 178 . – На укр. яз. : 10.00.

ББК Л99я73-1

-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025