Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія кулінарної обробки харчових продуктів
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів
Книга
Автор:
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і крелення" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і крелення" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 63140
750531 Главный филиал
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і крелення" ден. та заоч. форм навч. / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012.– 180 с. : іл.
50 пр.– Бібліогр.: с. 178 . – На укр. яз. : 10.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 63140
750531 Главный филиал
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і крелення" ден. та заоч. форм навч. / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка; Уклад. Лев Залманович Шильман.– Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012.– 180 с. : іл.
50 пр.– Бібліогр.: с. 178 . – На укр. яз. : 10.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Підручники, посібники.