Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Панченко, Марія Олександрівна - Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл...

Панченко, Марія Олександрівна - Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл...

Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Панченко, Марія Олександрівна
Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл... : монографія
Видавництво: [б.в.], Ноулідж (Донец. відділення), 2013 г.
ISBN 978-617-579-686-3

(UA) Книга
III> 92324
752024 Главный филиал

Панченко, Марія Олександрівна.
Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисловості : монографія / Марія Олександрівна Панченко, Одес. нац. політехн. ун-т.– Одеса : [б.в.]; Донецьк : Ноулідж (Донец. відділення), 2013.– 117 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 106-117 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-579-686-3 : 7.00.

ББК У530.67

-- 1. Харчові підприємства – Якість – Управління.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025