Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Панченко, Марія Олександрівна - Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл...
Панченко, Марія Олександрівна - Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл...
Книга
Автор: Панченко, Марія Олександрівна
Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл... : монографія
Видавництво: [б.в.], Ноулідж (Донец. відділення), 2013 г.
ISBN 978-617-579-686-3
Автор: Панченко, Марія Олександрівна
Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисл... : монографія
Видавництво: [б.в.], Ноулідж (Донец. відділення), 2013 г.
ISBN 978-617-579-686-3
(UA) Книга
III> 92324
752024 Главный филиал
Панченко, Марія Олександрівна.
Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисловості : монографія / Марія Олександрівна Панченко, Одес. нац. політехн. ун-т.– Одеса : [б.в.]; Донецьк : Ноулідж (Донец. відділення), 2013.– 117 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 106-117 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-579-686-3 : 7.00.
ББК У530.67
-- 1. Харчові підприємства – Якість – Управління.
III> 92324
752024 Главный филиал
Панченко, Марія Олександрівна.
Методичне забезпечення трансформації системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисловості : монографія / Марія Олександрівна Панченко, Одес. нац. політехн. ун-т.– Одеса : [б.в.]; Донецьк : Ноулідж (Донец. відділення), 2013.– 117 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 106-117 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-579-686-3 : 7.00.
ББК У530.67
-- 1. Харчові підприємства – Якість – Управління.