Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Головко, Микола Павлович - Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...
Головко, Микола Павлович - Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...
Автореферат/Дисертація
Автор: Головко, Микола Павлович
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Головко, Микола Павлович
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 195011
Главный филиал
Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів пероробки харчової кістки : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Микола Павлович Головко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 33 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 195011
Главный филиал
Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів пероробки харчової кістки : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Микола Павлович Головко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 33 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.