Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Зіолковська, Анна Віталіївна - Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Зіолковська, Анна Віталіївна - Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Автореферат/Дисертація
Автор: Зіолковська, Анна Віталіївна
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Зіолковська, Анна Віталіївна
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 196551
Главный филиал
Зіолковська, Анна Віталіївна.
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Анна Віталіївна Зіолковська, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 196551
Главный филиал
Зіолковська, Анна Віталіївна.
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Анна Віталіївна Зіолковська, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.