Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шевченко, Олена Євгеніївна - Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком
Шевченко, Олена Євгеніївна - Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком
Автореферат/Дисертація
Автор: Шевченко, Олена Євгеніївна
Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Шевченко, Олена Євгеніївна
Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 196550
Главный филиал
Шевченко, Олена Євгеніївна.
Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Олена Євгеніївна Шевченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.
A 196550
Главный филиал
Шевченко, Олена Євгеніївна.
Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Олена Євгеніївна Шевченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2008.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Товарознавство.