Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методи контролю якості харчових продуктів

Методи контролю якості харчових продуктів

Методи контролю якості харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методи контролю якості харчових продуктів. Ч. 1
2013 г.
ISBN відсутній

(UA) Многотомник


Методи контролю якості харчових продуктів : метод. рек. до лаборатор. робіт / Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича.– Чернівці : ЧНУ, 2013.– На укр. яз.
(UA) Книга
B 51413
730718 Главный филиал

Ч. 1 : Методи контролю якості харчових продуктів / Уклад. І. М. Кобаса, М. М. Воробець, А. В. Сачко.– 2013.– 31 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 31 . – На укр. яз. : 1.50.

ББК Л8-9я73-5

-- 1. Продукти, харчові – Якість – Методичні посібники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Методи контролю якості харчових продуктів
Нет экз.
Багатотомне видання

Методи контролю якості харчових продуктів: метод. рек. до лаборатор. робіт
ЧНУ, 2013 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025