Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Горяна, Лариса Григорівна - Збалансоване та раціональне харчування як здоров'язбережувальна технологія в освіті

Горяна, Лариса Григорівна - Збалансоване та раціональне харчування як здоров'язбережувальна технологія в освіті

Збалансоване та раціональне харчування як здоров'язбережувальна технологія в освіті
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Горяна, Лариса Григорівна
Збалансоване та раціональне харчування як здоров'язбережувальна технологія в освіті : теорія, методика, програма, досвід
Серія: Здоров'я та освіта XXI століття
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN 978-617-676-036-8

(UA) Книга
IX> 21325
753474 Главный филиал

Горяна, Лариса Григорівна.
Збалансоване та раціональне харчування як здоров'язбережувальна технологія в освіті : теорія, методика, програма, досвід / Лариса Григорівна Горяна, ДВНЗ "Ун-т менеджменту освіти", АПН України. Центр. ін-т післядиплом. пед. освіти ; Наук. ред. М. Б. Євтух.– К. : [б.в.], 2013.– 297 с.– (Здоров'я та освіта XXI століття)
300 пр.– Бібліогр.: с. 282-296 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-676-036-8 : 16.00.

ББК Р123.1
ББК Р123.02
ББК Р351

-- 1. Харчування, раціональне. 2. Навчальні заклади – Харчування. 3. Валеологія.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025