Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовк... : матер. II Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квітня 2013 р., м. Луганськ
Видавництво: ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2013 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 63414
753713 Главный филиал

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів : матер. II Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квітня 2013 р., м. Луганськ / Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка", Ін-т торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; Гол. ред. Д. П. Крамаренко; Редкол. Григорій Вікторович Дейниченко, Ольга Борисівна Скородумова, Галина Василівна Своєволіна.– Луганськ : ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2013.– 76 с.
100 пр. – На укр., рус. яз. : 8.00.

ББК Л99я431

-- 1. Харчова промисловість – Конференції. 2. Ресторанне господарство – Конференції.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025