Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шовкомуд, Олександр Володимирович - Удосконалення технології приготування трести шляхом оптимізації процесу обертання стрічок льону
Шовкомуд, Олександр Володимирович - Удосконалення технології приготування трести шляхом оптимізації процесу обертання стрічок льону
Автореферат/Дисертація
Автор: Шовкомуд, Олександр Володимирович
Удосконалення технології приготування трести шляхом оптимізації процесу обертання стрічок льону : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Шовкомуд, Олександр Володимирович
Удосконалення технології приготування трести шляхом оптимізації процесу обертання стрічок льону : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 200274
Главный филиал
Шовкомуд, Олександр Володимирович.
Удосконалення технології приготування трести шляхом оптимізації процесу обертання стрічок льону : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.02 / Олександр Володимирович Шовкомуд, Херсон. нац. техн. ун-т.– Херсон : [б.в.], 2012.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.
A 200274
Главный филиал
Шовкомуд, Олександр Володимирович.
Удосконалення технології приготування трести шляхом оптимізації процесу обертання стрічок льону : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.02 / Олександр Володимирович Шовкомуд, Херсон. нац. техн. ун-т.– Херсон : [б.в.], 2012.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.