Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Руденко, Тарас Вікторович - Принципи архітектурно-планувальної організації підприємств харчової промисловості (на прикладі ви...
Руденко, Тарас Вікторович - Принципи архітектурно-планувальної організації підприємств харчової промисловості (на прикладі ви...
Автореферат/Дисертація
Автор: Руденко, Тарас Вікторович
Принципи архітектурно-планувальної організації підприємств харчової промисловості (на прикладі ви... : автореф. дис. … канд. архіт. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Руденко, Тарас Вікторович
Принципи архітектурно-планувальної організації підприємств харчової промисловості (на прикладі ви... : автореф. дис. … канд. архіт. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 202783
Главный филиал
Руденко, Тарас Вікторович.
Принципи архітектурно-планувальної організації підприємств харчової промисловості (на прикладі виробничих будівель молокозаводів) : автореф. дис. … канд. архіт. наук : 18.00.02 / Тарас Вікторович Руденко, Донбас. нац. акад. буд-ва і архіт..– Макіївка : [б.в.], 2013.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Архітектура – Архітектура будівель та споруд.
A 202783
Главный филиал
Руденко, Тарас Вікторович.
Принципи архітектурно-планувальної організації підприємств харчової промисловості (на прикладі виробничих будівель молокозаводів) : автореф. дис. … канд. архіт. наук : 18.00.02 / Тарас Вікторович Руденко, Донбас. нац. акад. буд-ва і архіт..– Макіївка : [б.в.], 2013.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Архітектура – Архітектура будівель та споруд.