Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Іванюта, Анастасія Олександрівна - Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика
Іванюта, Анастасія Олександрівна - Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика
Автореферат/Дисертація
Автор: Іванюта, Анастасія Олександрівна
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Іванюта, Анастасія Олександрівна
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 202537
Главный филиал
Іванюта, Анастасія Олександрівна.
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Анастасія Олександрівна Іванюта, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– [б.в.], 2014.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 202537
Главный филиал
Іванюта, Анастасія Олександрівна.
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Анастасія Олександрівна Іванюта, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– [б.в.], 2014.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.