Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Зав'ялов, Володимир Леонідович - Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості
Зав'ялов, Володимир Леонідович - Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості
Автореферат/Дисертація
Автор: Зав'ялов, Володимир Леонідович
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Зав'ялов, Володимир Леонідович
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 202442
Главный филиал
Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Володимир Леонідович Зав'ялов, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 45 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 202442
Главный филиал
Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Володимир Леонідович Зав'ялов, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 45 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.