Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пивоваров, Євген Павлович - Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...
Пивоваров, Євген Павлович - Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...
Автореферат/Дисертація
Автор: Пивоваров, Євген Павлович
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Пивоваров, Євген Павлович
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 192233
Главный филиал
Пивоваров, Євген Павлович.
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Євген Павлович Пивоваров, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2014.– 43 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 192233
Главный филиал
Пивоваров, Євген Павлович.
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутворення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Євген Павлович Пивоваров, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2014.– 43 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.